torsdag, april 17, 2008

En härlig butik.

Idag tänker jag visa en av våra favoritbutiker, den ligger i Varberg och heter Östra tullhuset och är precis som det låter ett gammalt tullhus...urcharmigt. Här finns såå mycket saker att man måste gå runt flera varv annars är det risk att man missar något.
Nu när jag ser närmare på bilderna ser jag en söt spegel...den får väl följa med hem nästa gång då. Man har alltid något med sig hem, den här gången köpte jag en liten fågelbur.Äntligen har jag fått tag på gamla säckar...urfina tycker jag. Priset var endast fem kronor styck ...från en byggåtervinning...snacka om fynd. Man undrar lite var dom har innehållit, troligen är det säd eller mjöl. På en av säckarna står det Iceland och en annan Argentina. Vi får se var dom hamnar någonstans.

Fågelburen fick sin plats på buffén...funderar på om jag ska måla den vit och sen shabba lite, fågelburen alltså... inte buffén, hihi.
Ha en bra dag alla. (Liselott)

5 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej!
Men vilken underbar butik!!! Jag skrev ner namnet så jag inte glömmer det nästa gång jag är i Varberg..Hmm, jag åkte förbi (till Falkenberg) förra helgen...men det får bli en annan gång :)
Säckarna för 5 kr är så härliga!
Kram
Mia
Ps min kruka med notpappret har jag gjort själv. Tycker det ser så tråkigt ut med frösådden i bara innerkruka så jag virade notpappret från en gammal kör-bok från 1800-talet runtom så blev det lite mysigare tycker jag.

Marita Blücher sa...

Vilken mysig butik - jag kan se många saker som jag haft svårt att motstå. Jättesöt och lite annorlunda fågelbur du köpte.
Tusen tack för kommentaren om min hemsida - jag har ännu ingen nätbutik, men man skall aldrig säga aldrig.... Om du hittar något speciellt på min hemsida eller blogg så mejla mig - jag kan självklart skicka till dig.
Ha en härlig helg.
Kram/Marita

ängeln i vitt sa...

Sitter här och sappar, nej det heter det väl inte :) men jag hamnade hos er och det är jag glad för :) Nu ska jag kolla era inlägg... sååå spännande. Hej på en stund.

Kram Carina

Gårdsromantik sa...

Det var verkligen en härlig butik!
Såg att du hade en garnvinda som blomstäällning och kom ihäg min!
Man får så mycket inpiration här på bloggen.
Vilket fynd säckarna var!

Kram Maud

Minikex-living sa...

butiken ser helt ljuvlig ut, bara måste dit. Skall till kurorten den 5 maj, så det får nog bli en tur dit då. Förresten första gången jag är här och jag kommer gärna igen.
kraaaam Malin