onsdag, juli 09, 2008

Vitt vitt...& rosa!!


Jag har länge gått och funderat på att måla bingen och stolen vita...häromdagen fick jag abstinens igen...fram med pensel och vit färg, and no regret...mycket bättre tycker jag.


Här är mitt planteringsbord som jag också målat ...


med en jutesäck som dekoration, jag har dom lite varstans.


Denna rosenbuske är jättestor men eftersom rosorna är så små blir bilden bättre på nära håll.
Om denna pelargon finns en liten historia faktiskt. För några år sedan hade jag dille på att fröså pelargoner, ena året var det röda...andra året vita...och tredje blev det rosa...syrran och mamma fick varsin det året. Tyvärr överlevde inte mina i garaget det året, men det gjorde syrrans och förra våren fick jag en stickling av den...som nu blommar så snällt hos mej igen. Nu ska jag vara väldigt rädd om min systerpelargon.
Det var allt för denna gång, ha de gött alla vänner. Liselott.
3 kommentarer:

Lavendeldoft & vita spetsar sa...

Hej!
Så härliga bilder du visar och så soligt det ser ut! Här på Öland lyser solen med sin frånvaro. Mest mulet idag o det ser ut att bli samma väder resten av veckan...typiskt! Men, det ger ju utrymme för destomer shopping! Här finns en hel del affärer jag skulle vilja kolla in. Hoppas jag hittar någon rolig auktion också. Skulle gärna vilja ha ett liknande planteringsbord som det du har, det var ju verkligen fint!
Ha det gott! Kram/ Linda

Leva som jag sa...

Så härligt somriga bilder du visar
kramar M

Guldkant På Livet sa...

Såååå mycket vackert ni visar i er blogg! Vilket fint utearrangemang!!! Njutbart! Sommarhälsn fr Mari.