söndag, augusti 23, 2009

Snart renovering.

Snart är dessa tråkiga väggar ett minne blott, eller tråkiga och tråkiga...dom har funkat i nio år... men nu ska det bli pärlspont i hallen och delar av köket. Om en vecka kommer vi att slänga ut hela köket och in med nytt och frächt, jag ska försöka visa bilder av hur jag/vi har tänkt oss det i mitt nästa inlägg.Idag har vi firat vår stora son som fyllt 16 år, oj vad fort de små växer, tycker inte det var mer än några år sen han hade ett språk som man fick gissa sig till vad han sa.
Nu fattar man ju inte allt som sägs ändå...typ allt som sitter på en moppe och varför den går si eller så...slipa av och lacka på, men iallafall så har längden på grabben blivit 1,81. Denna fina lilla födelsedagsros fick stå i en flaska som innehållit Västkustsnapsen, jag försäkrar, det är bara vatten i den nu.

6 kommentarer:

Maria sa...

Åh så roligt med ett nytt kök!!
Vi gjorde en budget renovering av vårt kök förra vintern. Alltså vi lämnade in luckorna på omlackering bytte kakel, målade och tapetserade mm...och det blev nog dyrt det ;-O
Syn datt allt ska kosta så himla mycket!!

Ser fram emot att få se resultatet!
MVHMaria

lottens vita och gröna sa...

hillo där! låter som ni har att göra ett tag, men sånt brukar ju vaara så kul då man vet att det kommer att bli såååååå fint! ha det gott, varmkram lotten

annashusidingtuna sa...

Vad spännande det ska bli att se bilder från renoveringen.
Kram Anna

lillakolonistugan sa...

Härligt med en renovering..det ska bli kul att se resultatet längre fram.

Ha en skön kväll/Anne

Mitt Måleri sa...

hej
men va spånnande att få se bilder från ert nya kök sen =) jag är så glad för säcken jag vann, just nu är den på landet och pryder soffan =)
kram pia

idémakeriet sa...

Det kommer att bli fint med pärlspont på väggarna, vit om jag får gissa en gång?
Härligt att få titta runt här.
Du jag läste att du undrade var man får tag i vaxpapper.
Jag har förutom mycket annat pyssel material också vaxpapper per meter till salu. Det kostar 10,= /meter och man kan göra väldigt mycket fint med det. Vaxpapret har jag inte liggandes i webbutiken, har inte hunnit att lägga det in i butiken.
Lycka till med renoveringen.
Kram Gerda