fredag, november 13, 2009

Vitt bord-ljusa tankar.


Den här mysiga burken har jag fått av min syster i försenad födelsedagsprecent.
Egentligen skulle det ha varit något annat, för väääldigt många årsedan.
Jag fick nämligen en ridtur som vi tillsammans skulle göra, på lånade hästar.
Men det ena hindret (gnägg) efter det andra kom i vägen.

Nu har det här lilla vita bordet fått flytta på sig. Vi fick ju in en gjutgärnskamin förra veckan, ååå så skönt det är med den värmen mmmmm. Hur som helst så blir det ju o fixa o trixa med möbler o så.


Tänkte inte skriva så personligt här på bloggen, men efter denna veckan när en person inte längre finns här på jorden med oss.....Tankarna är hos honom hela tiden. Jag vill uppmuntra till att ta den kontakten med den personen du länge tänkt ringa, skriva eller prata med- GÖR DET!

En ofantligt skön helg på er ALLA. Uppskatta varje minut, varje sekund, se situationer från den ljusa sidan och lev väl. Kramas mycket och visa varandra uppmuntran. Levet är inte kort- men det går snabbt.

Kram
Marina

4 kommentarer:

sara på hedepipan sa...

Å vilka kloka ord. Livet går oftast för fort. Det är då det gäller att leva med sina nära och inte glömma att visa sin kärlek.
Skönt med kamin, vill så gärna ha.
trevlig helg kram sara

Katharina sa...

Kloka ord!! Jag har själv förlorat en nära person nyligen och man får sig en tankeställare! Att ta vara på här och nu istället för att gräva ner sig i gammalt!
Stor kram!!

Mitt Måleri sa...

hej
¨så finta du skriver och så sant ....önskar dig en fortsatt skön helg
kram pia

Tidsmästarinnan sa...

Goder afton,
ja du skriver så klokt, ofta är jag alldeles för inne i vardagen och man stressar runt med saker som absolut inte betyder någonting... varför är man sån?
Stor kram, ta hand om dig!