onsdag, december 02, 2009

Vita stolarLagom till första advent fick jag våra stolar vitmålade, mmmm säger jag bara. Det gjorde susen och nu är det bara ett annat bord som står på önskelistan.
Mycket målar jag själv men faktiskt inte dessa. Jag lämnade in dom på en snickeri och målningsverkstad som gjorde både förarbetet och målningen och det var det värt, skulle jag gjort det själv med alla täta själorna så hade det tagit både lång tid och varit stressande. Visst har man väl alltid något projekt som måste vara färdigt till jul eller hur?
Jag syss och mamma var på en antikloppis förra helgen, Heagård utanför Halmstad och där var som rena julafton att gå omkring, mycket gamla fina saker. Jag fick med mig en del pysselmaterial...har en idé men det fattas lite...sen kommer ni att få se.
Hittade även dessa små små söta ramar som jag satt in gammla dokument i, en liten ask som kommer ifrån urmakeriaffären Arcadia AB i Göteborg, någon som känner till den? Finns den kvar idag?
Det lilla röret Kaffazon är ett smärtstillande från Apoteket.

Så vädret för idag...faktiskt strålande sol och gnistrande vackert frostigt så nu ska jag palta på mig bra kläder och gå en promenad.
Ha det riktigt gott alla så ses vi på Fredag.
Kram Liselott.


4 kommentarer:

chili sa...

snygga stolar:) Snygg blogg med såklart!

"oroshjärta" sa...

snajsig sida! flott!

sara på hedepipan sa...

Ja det är svårt iallafall för mig att finna de där gamla sakerna.
fina saker du fick tag på.
kram sara

Jag, Mamman sa...

Hej där. Ser verkligen fint ut. Själv lider jag med mina mörkbruna chippendalemöbler som säkert inte hinner bli vita innan jul... =/
Nåja, du vet hur det är, men istället tror jag att en fin stor duk och lite volandklädda sitsdynor kan göra susen.
Projekt på gång... jorå =)
Kram från ett underbart frostigt och kallt sörmland.