måndag, februari 18, 2013

Sifon som lampfot...


Halloj halloj, hoppas ni mår bra denna disiga Måndag.  Jag och mamma åkte till antikaffären i går och det resulterade i lite målning och pyssel idag ;))).
En underbar stol med den rätta patinan...ska bara måla sitsen och översta ryggbrädan som är röd och den färgen är jag inte riktigt vän med. Jutesäcken ska jag använda till att klä om en stolsits på en annan gammal stol. Sen har vi då en sifon som jag köpte för några veckor sedan i en annan antikaffär. När jag först såg den  för ett år sedan tänkte jag att så där gör man bara inte med en gammal sifon...någon hade gjort om den till lampfot...men när den nu ännu inte blivit såld så var det väl helt enkelt JAG som skulle ha den ;))) så fick det bli...nu tycker jag den är lite cool faktiskt. Elen är tyvärr inte riktigt säker så den får vara som prydnan bland dom andra sifonerna. Hittade också en liten  lampskärm som passar till.


Önskar er en bra Måndag

Kram Liselott

1 kommentar:

Blan betong och gammeldags pioner sa...

hej härligt tips om lampan...och stolen var bara sååååå läcker..ha ju en förkärlek till stolar...läckert läckert Ha en fin vecka kram från Maja