söndag, augusti 31, 2014

Sista dagen i Augusti och lite sommarbilder


Hej!

Denna sköna slappa Söndag har jag inte gjort mycket alls, bara en liten runda på gymmet och en promenad/jogging. Alltid något.
Idag summerar jag den underbart fina sommar vi haft, sol värme och bad i massor, tror faktisk inte jag badat så mycket någon sommar...inte vad jag kan komma ihåg nu iallafall ;). Ovan jag och P :)

Sista veckan på semestern åkte vi ner till Båstad och strosade några timmar, käkade gott i hamnen och bara njöt av det fina vädret och alla båtarna i hamnen....bara älskar denna vy.


Det här är sååå mycket sommar och bland  det bästa jag vet


Denna lilla mysiga pärla endast femtio minuters bilresa hemifrån.
och såklart tog vi en glass innan vi styrde kosan hemåt igen.
När jag nu ser dessa bilder från i somras som ju inte var såå länge sen så längtar jag till sommar igen. Idag är det skönt väder men ingen sol och ganska blåsigt...känns ganska mycket höst. 
Nu håller jag alla tummar på att September blir en fin månad utan regn och blåst.
                                                                 
                                                                   Kram Liselott

4 kommentarer:

Frida sa...

Det ser ju ut som en härlig sommar :) Vädret kan man inte klaga på.
Kram Frida

Monica sa...

Underbara sommarbilder!
Här har vi haft världens oväder över helgen med drygt 100 mm regn. Men idag är det fint igen och den här tiden är min favoritårstid!
Ha det gott, kram, Monica

House and Garden by Bia sa...

Härliga bilder...jag var i Båstad på 70-talet....skulle aldrig känna igen mej...kommer inte ihåg mycket av den platsen...men det verkar vara en liten idyll ;))
Ha det gott!
Kram bia

Marie sa...

Åh vilka ljuvliga sommarbilder, nu kände jag också hur jag drabbades av sommarlängtan (trots att sommaren just har varit och att jag älskar hösten).

Du undrade över bilden på min blogg. Det är vårt sovrum. Vi bytte rum med Elsa för ett par månader sedan. Tyckte att hon var i större behov av ett stort sovrum än vi.

Ha en fin dag!
Kram Marie