söndag, juli 26, 2015

Slut på semestern och nya kudden


Hej söta, hur har ni det i sommarvädret ;)? Om ni har det som jag så är det blåsigt värre med en och annan regnskur...blää med andra ord.
Meeen jag roar mig med att rensa skåp och lådor, slänga-skänka...perfekt väder för det.  
En bok ligger och väntar på att bli läst, Mari Jungstedt och Ruben Eliassen senaste "En mörkare himmel". Har läst typ alla hennes kriminalromaner och man blir aldrig besviken. Nu har hon börjat skriva med Ruben och det ska bli spännande.
I sovrummet har den mönstrade kudden flyttat in, den är från Shyness och är en riktig favorit som jag inte kunde motstå. Den runda är hemmasydd och dom ljus blågrå från HM.

Jag är lite sugen på att göra om i sovrummet...måla i en soft ljus ljus gråblå nyans och kanske en råspontvägg bakom sängen, men å andra sidan kanske inte sängen passar så bra till råspont...eller? Vill ha nytt golv och gamla stolar som sängbord. 
Ja funderingarna är igång i huvudet och då är det nog inte långt kvar hihi.
Såg ni Sommar med Ernst och det sovrummet han fixade iordning i senaste avsnittet...sååå fint.


Semestern är slut och snart är det dax att åka till jobbet men i det här vädret å är det rätt ok faktiskt.  Har NI semester kvar och vad hittar ni på.?

Kram 
Liselott

2 kommentarer:

Frida sa...

Vilket fint sovrum ni har, kudden passar ju så bra där :) Ja visst var det ett fint sovrum som Ernst inredde. Tavlan var kanske i det starkaste färgvalet för mig men annars jättefint. Han har verkligen god smak. Tack för boktipset, här har det inte blivit mycket skön litteratur i sommar, dessvärre mest facklig sådan. Men kanske hinner läsa något innan skolan börjar :)
Hoppas semestern har varit bra trots vädret!
Kram Frida

House and Garden by Bia sa...

Roligt med nya kuddar, det kan förnya så mycket...och Ernst ser man ju på , vill inte missa hans program. Hoppas allt är bra ;)
Synd att sommaren varit så dålig bara...tur man åker till Side snart ;))
Kramis bia