måndag, maj 05, 2008

"Nytt " skåp i köket!!

Äntligen har jag hittat ett skåp till köket...fann det i en antikaffär. Vi bor i ett hus från 1977 och då var det tydligen väldigt modernt med en kökshalvö...som jag tycker bara tog plats rakt ut i köket. Nu är den borta borta och kommer aldrig aldrig tillbaka i vårt hem. Istället är nästan alla grejer i detta härliga skåp, (vi fick ju passa på att rensa bort en del också). Här kommer lite närbilder också.


Insidan av låsetundrar vad som har hängt här...det har stått i ett gammalt mejeri en gång.
Jag är riktigt nöjd. Jag kommer att visa var halvön stod i ett senare inlägg. Ha en bra dag. Liselott

5 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Oj, oj vilket vackert skåp!!! Det blev verkligen gammeldags bonderomantik över hela rummet, jättesnyggt! Fin stol där bredvid också! Mari.

Hem & Lyckas Mia sa...

Å hjälp vilket vackert skåp! *vill ha* Håller med dig, inte heller förtjust i köksöar..

Angående tvättbyttorna i mitt badrumsskåp så är de köpta på Balders hage i Göteborg men har funnits/finns även på Iems och Bolagret. Hoppas du har någon av dessa butiker i din/er närhet, annars brukar de vara hyggliga och kunna skicka. kram!

Hem & Lyckas Mia sa...

Det var så lite så! Hoppas ni får en härlig tur till Göteborg och får shoppat riktigt mycket hos Ingrid (Atmosphere) - en härlig kvinna med en underbar butik! Grönbergs blir ni definitivt heller inte besvikna på! kram

Tidsmästarinnan sa...

Inget nytt skåp i hela världen kan mäta sig med ert "nya" :-)
Otroligt fint! Kul att veta vart det har stått, jag började genast fundera på vad som kan ha hängt på krokarna, men jag har inte kommit på nåt än... :-)

Kram på er!
västkusten är bästkusten!

Classic style in city sa...

snyggt snyggt..jag höll på att skratta ihjäl mej av inlägget efter köksön..den fina mattan o tapeten..så hade vi i vårtat kök då vi växte upp..inte klokt vad det förändas..undrar om vi skrattar åt vårt vita om 30 år???

kram