måndag, maj 05, 2008

"Nytt " skåp i köket!!

Äntligen har jag hittat ett skåp till köket...fann det i en antikaffär. Vi bor i ett hus från 1977 och då var det tydligen väldigt modernt med en kökshalvö...som jag tycker bara tog plats rakt ut i köket. Nu är den borta borta och kommer aldrig aldrig tillbaka i vårt hem. Istället är nästan alla grejer i detta härliga skåp, (vi fick ju passa på att rensa bort en del också). Här kommer lite närbilder också.






Insidan av låset



undrar vad som har hängt här...det har stått i ett gammalt mejeri en gång.




Jag är riktigt nöjd. Jag kommer att visa var halvön stod i ett senare inlägg. Ha en bra dag. Liselott





5 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj, oj vilket vackert skåp!!! Det blev verkligen gammeldags bonderomantik över hela rummet, jättesnyggt! Fin stol där bredvid också! Mari.

Hem och Lycka sa...

Å hjälp vilket vackert skåp! *vill ha* Håller med dig, inte heller förtjust i köksöar..

Angående tvättbyttorna i mitt badrumsskåp så är de köpta på Balders hage i Göteborg men har funnits/finns även på Iems och Bolagret. Hoppas du har någon av dessa butiker i din/er närhet, annars brukar de vara hyggliga och kunna skicka. kram!

Hem och Lycka sa...

Det var så lite så! Hoppas ni får en härlig tur till Göteborg och får shoppat riktigt mycket hos Ingrid (Atmosphere) - en härlig kvinna med en underbar butik! Grönbergs blir ni definitivt heller inte besvikna på! kram

Tidsmästarinnan sa...

Inget nytt skåp i hela världen kan mäta sig med ert "nya" :-)
Otroligt fint! Kul att veta vart det har stått, jag började genast fundera på vad som kan ha hängt på krokarna, men jag har inte kommit på nåt än... :-)

Kram på er!
västkusten är bästkusten!

Marie Söderberg sa...

snyggt snyggt..jag höll på att skratta ihjäl mej av inlägget efter köksön..den fina mattan o tapeten..så hade vi i vårtat kök då vi växte upp..inte klokt vad det förändas..undrar om vi skrattar åt vårt vita om 30 år???

kram