torsdag, juni 18, 2009

Midsommar och semester.


Jag och syster-min var för någon vecka sen på Countrystyle som ligger några minuters bilfärd öster om Falkenbergs centrum. Där hittade jag bla denna lilla griffeltavla som passar fint på mitt gamla skåp i köket. Köpte även en vattenkanna i zink som jag länge letat efter.
Countrystyle är inte bara en trevlig inredningsbutik, den ligger i en naturskön miljö med stall och hästar i hagar precis utanför butiken och allmänt mysigt. När vi var där sprang ett föl omkring i hagen och man kunde liksom inte slita sig från den synen, en riktig idyll helt enkelt.

Ni har väl sett vår tävling/utlottning av en svensk havresäck i inlägget nedan. Sista dagen är midsommardagen och dragningen sker på söndag den 21/6.
Trevlig och glad midsommar på er alla
Kram Liselott.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Åå så fin tavle,,,Ønsker dere også en kjempefin midtsommer helg... Håper solen vil skinne og helgen et herlig preg av sommer..

Klemmer kerstin

STENLYCKA sa...

Ja nu har lugnet lagt sig hos Stenlycka efter en stressig vecka och särskilt igår då man skulle handla midsommarmaten och det hade alla andra kommit på också.
Så det var vi alla i samma mataffär, på samma bilparkering och vi skulle ha ungefär samma saker, så det var kö vid sill, dill, potatis, jordgubbar och på systemet.
Men nu har jag bara tagit det lugnt. Solen skiner och i kväll skall vi till goda vänner och bara ha roligt.
Önskar dig och din syster en underbart härlig midsommar och jag hoppas solen lyser även hos er.
Många Kramar

Jag, Mamman sa...

Hoppas att ni får en underbar midsommar med solsken, sill, nubbe, smågrodor och jordgubbstårta!!
Kram från mig =)