tisdag, januari 08, 2013

En grådimmig dagSäger hej denna otroligt dimmiga dag....men det gör mig inget för jag är hemma i sängen och kryar på mig. Med mycket sjukdommar och förkylningar på jobbet så har en liten basill intagit min kropp...det är bara att vila bort den.
Här hemma är julen nerplockad i sina kartonger igen...känns otroligt skönt. Den sista hyacinten stack jag ner bland tulpanerna.Ha det så gott

Kram Liselott

6 kommentarer:

Monica sa...

God fortsättning på det nya året och krya på dig!
Kram, Monica

Ekenäsliv sa...

Krya på dig och hoppas basilusken ger sig av snart!
Kram Anna

Betty sa...

Kom till din blogg och det första jag ser är ekskåpet. För ca 6 månader bestämde vi att göra oss av med "Vårat" ekskåp som är exakt kika som på din blogg. När barnbarnet (18 år)fick höra det ville hon ha det. Det blev målat vitt - jättefint, och jag kan stryka handen över det, trixa med det konstiga låset. Betty

G:a Affären sa...

Tack för din hälsning hos mig, jag blev så glad!

Apropå kommentaren ovan, en sådan skänk gjorde jag mig av med inför en flytt för några år sedan. Ibland undrar jag varför!
Hyacinten gör sig bra tillsammans med tulpanerna. I morgon får det bli ett fång tulpaner här i huset också för att fira helg.
Hoppas du blir frisk snart!

Kram
Cia

Cristina C sa...

Hej! Intressant blogg du har. Du är välkommen på http://filmandotherstories.blogspot.se/.
God fortsättning på det nya året!

Anonym sa...

Hej

Har följt din blogg en tid o vill att du ska veta att den är fantastisk. Ser fram emot att följa den i vår. Jag har rek. många, bl.a till min sonhustru i Oslo som precis startat en blogg http://bakgardsliv.blogspot.se/ Gå gärna in o titta.