fredag, maj 29, 2015

Från Gran Canaria i Mars


Hej hopp!

Här kommer lite bilder från vår resa i våras på Gran Canaria, Tourito heter vår lilla by.
Måste säga att jag var aningen skeptisk till Gran Canaria faktisk...var där i min ungdom  för måååånga år sedan och har inte varit sugen på att åka dit igen, men nu blev det så ändå. 
Tiden för en semesterresa var just i Mars och då var det inte så mycket mer att välja på tyckte vi. 
Men jag blev positivt överraskad kan jag säga, superfint hotell med allt och god mat och mycket att välja på hela tiden, och jisses med desserter.
 Hela familjen följde med...även våra söner 17 och 22. En sådan supermysig resa och att få umgås hela tiden var kanon.Vi var även i grannbyn Mogán och strosade. En härlig gammal fiskeby med underbar hamn.
Där kan jag tänka mig att bo nästa gång ;)


Ovan från Hamnen i MogánVi bodde på ett lugnt familjehotell... Tourito Prinsess.  
Meeen jag fick även in tre vattengympapass på den veckan vilket var supergott för kroppen.
Älskar att titta på båtar...


Denna bilden är tagen från en Utsiktsplats i Mogán och vår by ligger längst bort. Det var så nära att vi kunde se bort till "oss" ;)
Ser ni den grå bussen där uppe på bergväggen till vänster? Fy säger jag va läskigt det var att åka dessa smala slingriga vägarna och se stupet rakt nedanför. Innan varje kurva tutade busschaffisarna för det gick inte att mötas där.

Ha det bäst 

Kram Liselott


3 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Åh vad man längtar efter värmen när man ser dina bilder ;))...har varit på många ställen i världen, men aldrig på Gran Canaria...måste bli någon gång framöver...
Ha en trevlig helg!!
Kram bia

Lenas trädgård sa...

Hej, så roligt att se dessa bilder. Har precis bokat resa dit efter att jag går i pension, 30januari! Tyckte det såg mysigt ut. Har varit på Gran Canaria flera gånger , men inte här. Ser väldigt trevligt ut!
Mysigt med familjeresa.
Ha det gott!
Lena

Frida sa...

Det ser härligt ut :) Nu längtar man efter värme efter detta regniga majväder.
Ha en fin vecka!
Kram Frida